2020 Yaz Stajı Hakkında

Staj yeri kabul edilen öğrencilerin listesi için tıklayınız

 
Staj yeri kabul alan öğrencilerin aşağıdaki formları elektronik ortamda doldurup, ilgili yerlerini ilgili kişilere imzalatıp kaşelettikten sonra taratıp (fotoğraf çekmek değil taratmakisgstajdefteri@gmail.com adresine 19 Haziran 2020 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.
 
 
Form 2 (SGK Onay Formu)
Form 3 (Staj Sicil Onay Formu)
Form 5 (SGK Staj Taahhütname)
Form 6 (Staj Ücretlerine İşsizlik Fornu Katkısı Bilgi Formu) 
 
Sözü geçen belgelere TBMYO'nun sitesinden ulaşabilirsiniz
 
 
COVID19 sebebi ile iş yerleriniz ile yüzyüze temas etmek yerine elektronik ortamdan ulaşıp ilgili belgeleri doldurmalarını isteyiniz. 
 
 
Halihazırda Form 1'lerini göndermeyip 2020 yazın staj yapmak isteyen öğrenciler Form 1'lerini isgstajdefteri@gmail.com adresine 10 Haziran 2020 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Sizlere mail ile onay dönüşü yapıldıktan sonra geri kalan formlarınızı 19 Haziran 2020 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.
 
Tüm FORMLAR'ın aslı staja başladıktan sonra, istenildiği takdirde bölüme ulaştırılacaktır.
 
Üniversitemizin senato kararı gereği aşağıdaki öğrenciler stajdan muaf olacak olup onların ilgili Formları doldurmaları gerekmemektedir:
 
- Mezun olabilmek için sadece stajı kalmış öğrenciler
- 2. Sınıfta olup (En az 4. yarıyılda okuyan) bahar dönemi tüm derslerini almış ve alttan başka hiç bir dersi olmayan öğrenciler
- 2. Sınıfta olup (En az 4. yarıyılda okuyan)Bahar dönemi tüm derslerini almış ve güz döneminden de sadece bir tane FF ya da FG dersi kalmış öğrenciler
 
NOT: Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından aksi bir karar alınmadığı sürece staj işlemleri ile ilgili süreç devam etmektedir. 

HIZLI ERİŞİM