Kütühane Zorunlu Kullanıcı Eğitimi hk.

1. sınıf 1. ve 2. öğretim öğrencilerinin dikkatine

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilere bilgi okuryazarlığının temeli, bilgiye erişim yöntemleri ve etkin kaynak kullanımıyla ilgili üniversitemizin kütüphane hizmetlerini tanıtıcı “Marmara Üniversitesi Kütüphaneleri Kullanıcı Eğitimi” programı her yıl olduğu gibi 2019-2020 akademik yılı içerisinde de yapılacaktır.

Ayrıca 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin de bilgilerini güncellemek ve öğrencilerin araştırmaları için kütüphanenin sağladığı kaynaklar ve hizmetlerden tam olarak yararlanabilmeleri amacı ile bu sınıflara da eğitim verilecektir.

Bölümümüz 1. ve 2. öğretim öğrencileri için katılımın zorunlu olduğu bu eğitimin bilgileri aşağıdaki gibidir:

Tarih: 10 Aralık 2019 Salı

Saat: 13.30