2023 YAZ STAJI YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2023 Yaz stajı sınavı hakkında bilgilendirme için tıklayınız
 
---------------------------------------------------------------------------------
 
MEZUNİYET aşamasında olup sadece yaz stajı kalmış olan öğrencilerimiz (transkripte bakılacak),
Staj defterlerini (kaşeli,imzalı, spiralle ciltletilmiş olarak) ve Form3' lerini, Form 6'larını ve staj yerinden ücret aldılarsa DEKONTLARINI  28 ve 29 Ağustos tarihlerinde 11:00-15:00 saatleri arasında tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir. Mezuniyet aşamasında olup erken tarihte defterini teslim edecek olan bu öğrencilerimizin, gelmeden önce Pınar Hoca ve/veya Özlem Hoca'ya geleceklerini bildiren bir mail atması gerekmektedir. 
 
Mezuniyet aşamasında olmayan diğer öğrencilerimiz ise:
Staj yerinden ücret alanların  Form 6 ve DEKONTLARINI en geç 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında 11:00-15:00 saatleri arasında  tarafımıza iletmeleri gerekmektedir. Staj defterlerini (kaşeli,imzalı, spiralle ciltletilmiş olarak) ve Form 3' lerini ve Ücret almayacağını beyan edenlerin Form 6'larını en geç 12 Ekim 2023 tarihinde tarafımıza iletmeleri gerekmektedir. 
 
------------------------------------

"SGK İşe Giriş Bildirgesi" nin e-devlet üzerinden alınabilmesi ve Staj uygulaması sırasında yaşanabilecek herhangi bir "HASTALIK veya KAZA" durumuna ilişkin bilgilendirme için aşağıda yer alan linke tıklayınız.

https://tbmyo.marmara.edu.tr/

------------------------------------


2023 Yaz Stajı Hakkında

2023 yılı yaz stajı yapacak öğrencilerimizin dikkatine, staj yerlerinden ücret almayacak olanlar FORM6'larını ve istenmesi durumunda FORM3'lerini 3-7 Temmuz arasında UES üzerinden açılacak olan Staj uygulaması dersinde ilgili bölüme  taratıp yükleyecekler, orjinallerini daha sonra staj defteri ile birlikte teslim edecekler. Hatırlatmaları, duyuruları takip etmeye devam ediniz lütfen.

 

HIZLI ERİŞİM