Topluma Hizmet Uygulamaları Etkinliği 2023

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Köy Okullarına Kütüphane Desteği için öğrencilerimizden Alparslan Yaman, Metehan Akyüz, Yasin Küçük, Emirhan Canbaz ve Eyüp Güngör kolları sıvadı. Bu proje ile Gebze’de bulunan Köy okulları öğrencilerinin Türk ve Dünya Edebiyatının seçkin eserleriyle buluşmasının ve yetersiz kitap sorunun giderilmesiyle birlikte etkin bir okuma kültürü kazanmasının sağlanması amaçlanmıştır.

Bu kapsamda hedef belirlenen okullara 500 adet kitabın hediye edilmesiyle proje tamamlanmıştır. Projenin uygulandığı süre içerisinde, Gebze ilçemizdeki 5 Köy okulu projeye katılmıştır. Gebze Cumaköy Ortaokulu’na 100 adet, Gebze Denizli Köyü Ortaokulu’na 100 adet, Gebze Mollafenari Ortaokulu’na 100 adet, Gebze Kadıllı Köyü İlkokulu’na 100 adet, Gebze Ovacık Köyü İlkokulu’na 100 adet olmak üzere 5 okula toplam 500 adet kitap bağışında bulunulmuş ve proje tamamlanmıştır.THUETKINLIK2023.jpg (305 KB)

Bu sayfa İş Sağlığı ve Güvenliği Programı tarafından en son 06.12.2023 22:18:43 tarihinde güncellenmiştir.