YKS SONUCU BÖLÜMÜMÜZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) sonucu bölümümüze YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZE,

Sevgili öğrencilerimiz Yüksekokulumuzun Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü’ne HOŞ GELDİNİZ.

Sizleri bölüm olarak bir kaç konuda bilgilendirmek isteriz.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu sıkça sorulan sorularda yeni kayıt ile ilgili bilgileri görebilir ve yine yeni kayıt ile ilgili prosedürleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun resmi web sitelerinde yapılan duyuruları takip ederek bulabilirsiniz.

Daha önce bir yükseköğretim kurumunda eğitim gördüyseniz ve derslerinizi saydırmak istiyorsanız kayıt yaptırdığınız tarihten itibaren 10 iş günü içerisinde yüksekokulumuza, ilgili evraklarla intibak başvurusunu yapmanız gerekmektedir. Gününden sonra yapılan başvurular kabul edilmemektedir. İlgili yönergeye ulaşmak için tıklayınız

Ders seçimi ile ilgili bilgiler için bölümümüzün web sitesinde bulunan sayfayı detaylıca okumanızı rica ediyoruz. İlgili sayfaya ulaşmak için tıklayınız.

Dersler, sınavlar ve not sistemleri ile ilgili merak ettiğiniz konuları bölümümüzün ilgili web sayfasında bulabilirsiniz. İlgili sayfaya ulaşmak için tıklayınız.

Yüksekokulumuza herhangi bir sebep ile dilekçe vermek isterseniz, öğrenci bilgileri eksiksiz doldurularak, taleplerine ilişkin gerekçe açık, net, anlaşılır şekilde belirtilerek, mutlaka bilgisayar ortamında hazırlanarak ve imzalanarak tbmyo@marmara.edu.tr  e-posta adresine (pdf formatında) iletebilirsiniz. El yazısı ile gönderilen dilekçeler işleme alınmamaktadır. “genel dilekçe” için tıklayınız.
BYS sistemindeki mail adresleriniz öğrenim hayatınız boyunca güncel olmalı ve eğitim öğretim dönemleri boyunca BYS’den gelen mesajlarınızı/maillerinizi  kontrol etmelisiniz. Bu husus derslerin işleyişi ve duyurular için önemli olup sorumluluk size aittir.

Web sitelerinde yapılan duyuruları takip etmeniz sizin sorumluluğunuzdadır.

Bölümümüzün akademik kadrosuna ve mail adreslerine ulaşmak için tıklayınız. Herhangi bir sorunuz olduğunda bizlerle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Hepinize güzel ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Oryantasyon Programı çerçevesinde yapılan sunum için tıklayınız.

Bu sayfa İş Sağlığı ve Güvenliği Programı tarafından en son 05.10.2022 12:28:37 tarihinde güncellenmiştir.